Välkommen till oss!

Vi är en licensierad CrossFitbox som erbjuder högintensiv funktionell träning utifrån dina förutsättningar.

Att träna på en licensierad CrossFitbox är en trygghet för dig. Trots att vi tränar med hög intensitet kan du vara trygg i att vi designar din träning på ett säkert sätt. Våra instruktörer är utbildade och licensierade att coacha i CrossFit. Och träningsgrupperna är aldrig större än att instruktörerna ska hinna se och coacha alla. För att du ska få ut det mesta ur din träning.

När du tränar hos oss tränar du utifrån dina egna förutsättningar. Det spelar ingen roll om du precis börjat motionera, om du ägnat dig åt idrott många år eller om du har tävlingsambitioner.

Vi kan garantera att du blir trött, att du svettas och att du tycker att det är jobbigt. Men du kommer också hitta träningsglädje, motivation och gemenskap.

Vad är CrossFit?

CrossFit är ett styrke och konditionsprogram byggt på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet. Det finns inslag av klassiska sporter som gymnastik, styrkelyft och tyngdlyftning. Det finns också konditionsinslag som rodd och löpning.

Funktionell träning

Vår värld är full av rörelser. Vi utför rörelser som stå, sitta, kasta, lyfta, putta, dra, klättra och springa helt naturligt. Vi har gjort detta sedan urminnes tider. De är en del av vår design. CrossFit är en träningsform som utgår från vårt naturliga rörelsemönster. Till skillnad från vad många ser som traditionell styrke- eller gymträning har inte vår träningsform ett estetiskt syfte – även om det kan bli en effekt. CrossFit syftar till att förstärka vår naturliga rörelseförmåga.

När du tränar hos oss kommer du ha kul och komma i ditt livs form – om du bara är beredd att investera i lite svett och höjd puls.

Välkommen till oss!

 

En skön söndag i boxen (:

Posted by CrossFit Karlskoga on Friday, June 12, 2015

});