Öppettider & priser

Passutbudet en vanlig vecka

Vardagar kör vi vanligtvis fyra träningspass per eftermiddag med start från klockan 16. Det sista passet brukar sluta klockan 20. Vi har lunchpass måndag, onsdag och fredag. Och för den morgonpigga har vi morgonpass tisdagar och torsdagar.

På helgerna har vi normalt tre pass på lördag förmiddag. Söndagarna startar vi upp med våra populära Bootcamp-pass. Sedan avslutas veckan med två pass på söndageftermiddagen.

Större delen av veckan erbjuder vi även open gym. Det vill säga att du kan komma och träna i vår öppna sektion. Vi vill dock att du bokar plats – så att alla får utrymme att träna. Det gör du i bokningstjänsten.

För att se det aktuella passutbudet för veckan och få reda på om det finns lediga platser på just det pass som du vill träna behöver du logga in på bokningstjänsten. Du skapar ditt användarkonto med inloggningsuppgifter första gången du använder bokningstjänsten.

Vi som håller passen har andra jobb förutom att vi är instruktörer. Därför kan vi ibland behöva justera passen och öppettiderna. Håll utkik på vår facebooksida för att hålla dig uppdaterad om vad som är på gång. Vi anpassar öppettiderna och passutbudet efter bokningstrycket.

De flesta passen är våra vanliga CrossFit-pass men vi har även andra pass (till exempel nybörjarpass, kettlebell och core). Läs gärna listan med de pass som vi erbjuder.

Vill du prova att träna hos oss?

Första gången du tränar hos oss betalar du halva drop-in-priset. Boka gärna en plats innan du kommer, det gör du lättast så här:

  • Ring 072-159 70 46
  • Skicka ett DM till oss via Facebook Messenger

Priser

Typ av kort Ordinarie pris Student/Pensionär
En gång 125kr 85kr
Femkort 550kr 325kr
Månadskort, autogiro 630kr 425kr
Månadskort, köp i kassan eller Swish 665kr 475kr
Kvartalskort* 1980kr 1390kr
Halvårskort** 3930kr 2730kr
Årskort*** 7560kr 4999kr

* Med kvartalskortet ingår en inbody-vägning, värde 250kr.
** Med halvårskortet ingår två inbody-vägningar, värde 500kr.
*** Med årskortet ingår sex stycken inbody-vägningar, värde 1500kr.

Det är smidigast om du betalar via Swish (123-096 84 95) och skickar en skärmdump på betalningen som DM via Facebook Messenger.  Det går också bra att betala med kort på plats i samband med att du tränar.

När du löser medlemskap hos oss förbinder du dig också att följa vår värdegrund.

Om du ska träna regelbundet hos oss vill vi att du går vår utbildning i grundläggande lyftteknik (introduktionskursen). Det vill vi av säkerhetsskäl, ingen blir glad om man lyfter fel och skadar sig. Det vill vi undvika.

I introduktionskursen består av två utbildningstillfällen à tre timmar.

Den kostar 1000kr för medlemmar (att du minst har ett aktivt månadskort) eller 1650kr för dig som inte är medlem.

Utbildningen fokuserar på säkra lyft med skivstång och teknik för att kunna utföra de övningar och rörelser vi använder oss av i träningen.

});